ICOH 2022 Congress Announcement

ICOHin kolmen vuoden välein pidettävä työterveyden maailmankongressi pidetään 6.-10. helmikuuta 2022. Kokonaan verkossa pidettävän kongressin ohjelmaesite liitteenä. Verkkototeutus mahdollistaa paljon uudenlaista osallistumista. Virtuaalisuus tekee osallistumisen mahdolliseksi myös niille, joille paikan päälle meno olisi mahdotonta. Lisäksi osallistuminen mahdollistuu aiempaa laajemmin  kaikille työterveyden ammattiryhmille, ehkä myös Sinun työpaikaltasi? Tutustukaa ohjelmaan, lähtekää mukaan – osallistukaa! Postereiden teon mahdollisuus  ja aikataulutus (viimeistään 31.8.) kannattaa huomioida, samoin early bird -hinnat !

Kongressin osoite www.icoh2022.net ja kongressi tiivistetysti oheisessa esitteessä (announcement). Jäseneksi liittymisestä ja sen eduista saa tietoja yhdistyksen verkkosivuilta http://www.icohweb.org/site/homepage.asp tai kansalliselta sihteeriltä jarmo.k.heikkinen(at)uef.fi.

ICOH (International Commission on Occupational Health, Kansainvälinen työterveyskomissio) on maailman vanhin tieteellinen ja moniammatillinen työterveysjärjestö, joka järjestää alan maailmankongressin kolmen vuoden välein. Näiden poikkeuksellisten korona-aikojen vuoksi Australiassa pidettäväksi suunniteltu kongressi järjestetään kokonaan verkossa 6.-10.2.2022. Suomalaisten osallisuus järjestön toimintaan niin toimihenkilöinä kuin kongressiosallistujina on perinteisesti ollut huomattavan aktiivista. Järjestön presidenttinä toimii tällä hetkellä suomalainen Jukka Takala.