Sosiaalinen media

Hei, mahtavaa kun löysit tänne!

Olet käyttänyt virtuaaliyliopiston QR-koodia ja voit nyt osallistua arvontaan!

Palkintona on huikea yllätyspaketti. Tämän sinä haluat!

Osallistu arvontaan tästä linkistä.

Arvonta suoritetaan 26.11.2018 valtakunnallisen seminaarin aikana tietonsa jättäneiden kesken.

Onnellinen voittaja saa tiedon pikimmiten sähköpostitse ja paketin postissa.

Nyt voit käydä hakemassa pienen yllätyspalkinnon ilmoittautumistiskiltä. 🙂

Onnea arvontaan!

Kuva: Pexels.com

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Blogi

Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston blogi on tth-erikoislääkärikoulutuksen verkoston ylläpitämä kirjoituskanava ja siihen voivat kirjoittaa kaikki alan koulutuksesta kiinnostuneet. Blogikirjoituksissa käsitellään ajankohtaisia työterveyshuollon, koulutuksen ja niiden lähellä olevia aiheita. Kirjoituksia voivat kaikki kommentoida. Jos haluat tulla blogiin kirjoittajaksi, ota yhteyttä tthvyo (at) gmail . com

Facebook

Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston Facebook-ryhmä on kohtaamispaikka kaikille Suomen työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen parissa toimiville ja koulutuksesta kiinnostuneille. Verkoston puolesta ilmoitamme ryhmässä erikoislääkärikoulutuksen ajankohtaisista asioista, mutta kaikki ryhmässä voivat käydä keskustelua päivän polttavista teemoista.

Mene ryhmän sivuille ja pyydä liittymistä. Ryhmä on suljettu ryhmä, joten odota hetki ja managerit hyväksyvät sinut ryhmään. Kaikki ryhmän jäsenet voivat kutsua toisia jäseniä ja kaikki voivat myös kirjoittaa viestejä ryhmään, mutta viestit eivät näy ryhmän ulkopuolisille.

Twitter

Seuraa virtuaaliyliopistoa Twitterissä (@tthvyo). TTHVYO:n Twitter-tiliä päivittää valtakunnallinen verkkopedagogiikan asiantuntija.

LinkedIn

Voit liittyä myös LinkedIn-ryhmään. Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto -ryhmä on perustettu näkyvyyden vuoksi. LinkedIn-ryhmän kautta voit myös keskustella ajankohtaisista asioista tai vaikka lähettää työpaikkailmoituksia. LinkedIn-ryhmä on suljettu ryhmä, mutta kaikki voivat liittyä siihen ja jäsenet kirjoittaa viestejä.

Vimeo

Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto löytyy Vimeo-palvelusta. Sieltä löydät videoita koulutustapahtumista ja Työterveyslaitoksen perjantai-meeting -luennot. Osaan videoista tarvitaan katsomiseksi salasana, ota yhteyttä kurssin järjestäjään tai tthvyo (at) gmail . com

RSS

Virtuaaliyliopiston ajankohtaista- ja koulutusilmoituksia voi seurata myös rss-syötteiden avulla. Tällöin ei tarvitse tulla sivuille katsomaan onko tullut uusia ilmoituksia, vaan ilmoituksia voi lukea omalla rss-lukijallaan. RSS-lukijoita on paljon erilaisia ja esim. monet selaimet ja sähköpostiohjelmat pystyvät käyttämään näitä hyväksi. Samoin tableteissa ja älypuhelimissa on omat ohjelmat näitä varten. Ohjeet riippuvat käytettävästä ohjelmasta, mutta yksinkertaisimmallaan alla olevat osoitteet syötetään kohtaan missä ohjelma pyytää rss-osoitetta.

Tässä suorat linkit tthvyo:n rss-syötteisiin:

Muita

Työterveyshuollon virtuaaliyliopistolla on myös tilit SlideShare– ja Instagram-palveluissa, mutta niitä päivitetään tällä hetkellä satunnaisesti.