Ajan hermolla 30.10. ”Miksi ovet eivät aukene meille?”

Kuudes suosittu Ajan hermolla tilaisuutemme lähestyy! Teema käsittelee haastavia tilanteita: Miksi työterveyshuolto ei pääse työpaikalle tekemään lakiperusteista työtään? Miten toimia, kun yrityksen kanssa yhteistyön käynnistäminen ei onnistu tai on haastavaa? Kuinka rakennamme luottamusta, kun työpaikalla tulkitaan työterveyshuollon roolia väärin? Tilaisuudessa kuullaan kokemuksia viranomaiselta (työsuojeluvalvonta), sekä työnantajien ja palkansaajajärjestöjen edustajilta. Arjen esimerkkejä esittelevät työterveyshuollon toimijat. Tilaisuudessa käsitellään ongelman nykytilaa ja erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Kuulet myös tuoreinta ajankohtaista tietoa uudesta erikoislääkärikoulutuksen valintamenettelystä, SOTE-uudistuksen etenemisestä ja työterveyshuollon asemoitumisesta suunniteltavaan palvelujärjestelmään sekä erillisrahoituksen tilanteesta.

Tilaisuus toteutuu Helsingissä Katajanokan Kasinolla 30.10 klo 13.30 alkaen. Aloitamme kahvilla ja näyttelyyn tutustumisella. Yhteistyökumppaninamme toimii Pfizer. Lopuksi on buffet-lounas. Tilaisuus päättyy n klo 18.30.

Tule keskustelemaan ja tapaamaan kollegoitasi! Ilmoittautuminen ja ohjelma tulevat aivan lähiaikoina!

Lisätietoja: Maarit Malin, Martina Torppa ja Kari Reijula, Helsingin yliopisto
(etunimi.sukunimi@helsinki.fi)