TTHVYO:n Moodle muuttaa DigiCampukselle elokuussa

Virtuaaliyliopiston Moodle-ympäristön palvelintarjoaja vaihtuu. Siirrymme valtakunnalliselle DigiCampukselle. Muuton vuoksi Moodleen ei pääse kirjautumaan 9.8.-31.8. Voi olla, että katko on lyhyempi, riippuen siitä, miten hyvin siirto onnistuu. Siirrämme kaikki käynnissä olevat kurssit (ohjatut, itseopiskelu- ja kouluttajalääkärien kurssit) uuteen ympäristöön. Toivomme, että niillä opiskelu voi jatkua samalla tavalla kuin tähänkin asti. Myös kaksi vuotta vanhat ohjatut kurssit siirretään. Pahoittelemme muutosta aiheutuvaa katkoa.

Kesän voit siis vielä opiskella normaalisti. Otathan itsellesi talteen tarvitsemasi suoritukset, esim. todistukset. Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston Moodle-oppimisympäristössä olevat kurssit ovat avoinna kurssin opiskelijoille kaksi vuotta. Virtuaaliyliopisto ei tallenna tätä vanhempia suorituksia.

Jatkossa löydät TTHVYO:n Moodlen vanhasta tutusta osoitteesta moodle.tthvyo.fi, mutta kurssien suorat osoitteet muuttuvat digicampus.fi-alkuisiksi. Ilmoitamme tästä sitten enemmän elokuussa.

Hyvää kesää kaikille!
Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston työryhmä