TTHVYO:n Moodle on muuttanut DigiCampukselle

Virtuaaliyliopiston Moodle-kurssit on siirretty valtakunnalliselle DigiCampukselle. DigiCampus on suomalaisten korkeakoulujen yhteinen oppimisympäristö, josta löydät korkeakoulujen yhteisiä kursseja (esim. MEDigi), kaikille avoimia kursseja (esim. moocit) sekä korkeakoulujen omia kursseja. Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston oma alue löytyy kategoriasta ”Korkeakoulujen yhteiset kurssit”. Sen alta löydät:

Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto

  • Tulevat ja käynnissä olevat ohjatut kurssit
  • Tulevat ja käynnissä olevat kouluttajalääkärien kurssit

Opiskele itsenäisesti

  • Itseopiskelukurssit

Päättyneet kurssit

  • Kahden vuoden vanhat ohjatut ja itseopiskelukurssit

Kurssikuvauksen tarkempine tietoineen ja ilmoittautumislinkkeineen löydät kun klikkaat i-merkkiä kurssin nimen perässä.

Kun klikkaat kurssin nimeä tai oikeasta ylänurkasta ”Kirjaudu”-painikkeesta pääset kirjautumissivulle. Jos sinulla on yliopiston tunnukset, kirjaudu kohdasta ”Kirjaudu Haka tunnuksilla”. Valitse tämän jälkeen oma yliopistosi ja pääset ylipiston kirjautumissivulle. Jos sinulla oli aikaisemmin TTHVYO-Moodlen paikalliset tunnukset (Oulun ja Turun kouluttajalääkärit), kirjaudu kohdasta ”Manuaalinen kirjautuminen”. Järjestelmä ilmoittaa, että salasana on hukkunut ja joudut tilamaan sen uudestaan. Tämä tapahtuu painamalla avautuvasta ikkunasta ”Jatka”. Saat sähköpostiisi linkin, jolla voit määrittää uuden salasanan. Osalle kursseille voit myös edelleen kirjautua vierailijana kohdasta ”Kirjaudu vierailijana”.

DigiCampuksen oppimisympäristön ohjelmistona on tuttu Moodle. Ulkoasu on hieman muuttunut, mutta muuten kurssialueet toimivat kuten ennen. Sisältöjä tarkistetaan vielä ja ulkoasuunkin on tulossa muutoksia, mutta pääset jatkamaan opintojasi siitä mihin jäit. Jos kuitenkin huomaat, että jotain puuttuu tai ei toimi muuton jälkeen, niin ota yhteyttä joko kurssin vetäjiin tai oman yliopistosi verkkopedagogiin. Tutustu myös DigiCampuksen ohjeisiin Ohjeita opiskelijalle.

Muuton yhteydessä jo saaduista todistuksista lähti valitettavasti kaikille uudet sähköposti-ilmoitukset. Pahoittelemme tätä. Näistä ei tarvitse välittää vaan aikaisemmin saadut päivämäärät ovat edelleen voimassa.

Tervetuloa koulutuksiimme!