Työterveyshuollon kehittämis- ja tutkimushankkeet esiin! 

KuopioOman työn kehittäminen ja tutkiminen on tärkeää! Kutsummekin kaikkia työterveyshuoltoon erikoistuvia lääkäreitä ja kouluttajalääkäreitä esittelemään oman työnsä tai yksikkönsä kehittämis- ja tutkimushankkeita Työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen valtakunnallinen seminaarissa. Seminaari järjestetään 23.- 24.11.2016 Kuopiossa. Hankkeet esitellään joko suullisesti tai postereina. Hankkeet ja tutkimukset voivat olla pieniä tai suuria, mutta ne selvittävät ongelman, sujuvoittavat työtä tai parantavat asiakkaan tilannetta. On arvokasta saada hankkeet näkyviin. Yleisö osallistuu seminaarissa arviointiin valitsemalla mielestään parhaan hankkeen/tutkimuksen!

Esiteltävästä hankkeesta tai tutkimuksesta kirjoitetaan abstrakti, joiden joukosta Itä-Suomen yliopiston työterveyshuollon tiimi arvioi ja valitsee mitkä hankkeet ja tutkimukset esitetään suullisesti ja mitkä esitellään postereina. Tieto esitystavasta ilmoitetaan asianosaisille hyvissä ajoin. Suulliset esitykset pidetään torstaina 24.11. Esityksen pituus on 10 minuuttia, jonka jälkeen on 5 minuuttia aikaa keskustelulle. Posterit ovat esillä seminaaritilassa molempina päivinä. Posterin maksimikoko on A0 (84 x 119 cm) pystysuunnassa. Tarkemmat ohjeet posterien esillepanosta ja esittelyajankohdista annetaan hyvissä ajoin.

Abstrakti lähetetään e-lomakkeella 17.10.2016 mennessä. Abstraktit julkaistaan sellaisenaan valtakunnallisen seminaarin kotisivuilla. Suullisten esitysten ppt-tiedostot ja postereiden pdf-versiot julkaistaan päivien nettisivuilla välittömästi esitysten jälkeen. Tarvittaessa lisätietoja jarmo.k.heikkinen(at)uef.fi.

TERVETULOA esittelemään oman työn kehittämis- ja tutkimushankkeita!

Itä-Suomen yliopiston työterveyshuollon tiimi