Tietoa sivustosta

Sisällysluettelo

Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston tavoitteena on kehittää laaja-alaisesti työterveyshuollossa toimivien lääkäreiden koulutusta. Tällä sivustolla tiedotetaan työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksesta, jota tarjotaan Helsingin, Itä-Suomen, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa. Sivuston kohderyhmään kuuluvat Suomen eri yliopistoissa työterveyshuoltoon erikoistuvat lääkärit, heidän kouluttajalääkärinsä sekä yliopistojen ja Työterveyslaitoksen kouluttajat.

Tekijänoikeudet

Sivujen aineisto ja muu sivuilla julkaistava materiaali on suojattu tekijänoikeuslain mukaisella tavalla. Käyttäjä sitoutuu käyttämään sivuja lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

Työterveyshuollon virtuaaliyliopisto -sivuston toimituskunta ei vastaa verkkosivuilleen linkitetyistä muiden organisaatioiden, yhteisöjen tai henkilöiden verkkosivujen sisällöstä, toimivuudesta tai ylläpidosta eikä niiden tekijänoikeuteen tai muihin oikeuksiin liittyvistä kysymyksistä. Linkitettyjen verkkosivujen osalta edellä mainituista seikoista vastaa kyseisiä sivuja ylläpitävä organisaatio, yhteisö tai henkilö.

Tietojen kerääminen ja yksityisyydensuoja

Kunnioitamme www-sivujen käyttäjien yksityisyyttä. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme voimassa olevia säädöksiä yksityisyyden suojasta. Keräämme Teiltä kahden tyyppisiä tietoja: tietoja, jotka www-sivu kerää automaattisesti ja tietoja, joita lähetätte meille.

Tiedot, joita lähetätte meille
Pyydämme yhteystietojanne, kun otatte meihin yhteyttä sivulta löytyvän sähköisen palautelomakkeen avulla. Yhteystietoja ei ole pakollista antaa, mutta mikäli niin teette, voimme ottaa teihin tarvittaessa yhteyttä. Säilytämme antamanne tiedot luottamuksellisina ja emme käytä niitä muihin tarkoituksiin.

Tiedot, jotka www-sivu kerää automaattisesti
Sivujen selauksen yhteydessä keräämme tavanomaisia seurantatietoja sen arvioimiseksi, millä sivujemme osilla vieraillaan ja kauanko niillä viivytään. Sivujen sisällön kehittämiseksi seuraamme käyntikertoja ja www-sivuilla käytettyä aikaa. Emme yhdistä henkilötietoja kerättäviin tietoihin. Www-sivuston keräämiä tietoja käytämme voidaksemme parantaa sivujemme sisältöä ja arvioida sivujen käyttöastetta.

Saavutettavuus

Saavutettavuusseloste (pdf)

Sivuston toteutuksesta vastaavat

Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston työryhmä (yhteystiedot)

Anna palautetta sivuista