ELSA käyttöönoton infot!

Erikoislääkärikoulutuksen seurantajärjestelmä ELSA tulee käyttöön kaikille erikoistumiskoulutuksen toimijoille, erikoistujille (lääkärit ja hammaslääkärit) ja heitä kouluttaville erikoislääkäreille ja vastuuhenkilöille.

Vahvistettu käyttöönoton aikataulu tiedotetaan jatkokoulutuksen verkkosivuilla: https://www.laaketieteelliset.fi/ammatillinen-jatkokoulutus/etusivu.

Suosittelemme nyt kaikkia ELSAa käyttäviä henkilöitä osallistumaan johonkin käyttöönoton tueksi tarjottavista infotilaisuuksista tai katsomaan koulutustallenteen.

Välitättehän tietoa infoista toimipaikoissanne niille henkilöille, joiden on myös hyvä tietää ELSAsta.

Katso aikataulut ja osallistumislinkit: ELSA-järjestelmän käyttöönoton infotilaisuudet ja Erikoistumiskoulutusten sähköinen-seurantajärjestelmä ELSA otetaan käyttöön

ELSAn kehitystyö on vielä kesken. Käyttöönotettaessa kaikki suunnitellut sisällöt eivät ole vielä valmiit. Uusi versio tulee käyttäjille 3 viikon välein, jolloin mukaan tulee uusia toiminnallisuuksia. Syys-lokakuun aikana on käytössä tämänhetkisen suunnitelman mukaan versio, jossa on kaikki suunnitellut toiminnallisuudet.

Lisätietoa ELSA-valmistelusta

Siirtymäajat ELSA-järjestelmän käyttöönotossa

Työterveyshuollon erikoisala

Kouluttajat HUOM: Pedagogisen iltapäivän 3.5.2022 materiaaleissa on tietoa kouluttajille ELSA käyttöönotosta

Uudet erikoistujat kouluttajineen perehdytämme ELSAan kaikissa yliopistojen starttiseminaareissa kesäkuussa.

Niin erikoistujat kuin kouluttajatkin ovat tervetulleita osallistumaan Teams-tukihetkeen tiistaisin klo 12.00-12.30 – tule mukaan silloin kun sopii ja haluat kysyä jotain ELSAn käyttöön liittyen (linkki Teams-tapaamiseen). Team-tapaamiset ovat tarjolla koko kuluvan vuoden.

Seuraa tiedotusta virtuaaliyliopiston verkkosivuilla ja valtakunnallisilla erikoistumista koskevilla sivuilla.

Terveisin työterveyshuollon sähköisen lokikirjan työryhmä, yliopistojen vastuuhenkilöt ja muu henkilökunta

Yhteydenotot ja kyselyt: suunnittelija Heli Koivisto, heli.koivisto(at)oulu.fi