KEHITTÄMISAJATUKSIA JA TOIVEITA?

Erikoistuvien koulutusta ohjaavat työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen opetussuunnitelma eli OPS ja Lokikirja on päivitettävä. OPS päivitetään maaliskuun loppuun mennessä ja Lokikirja kesään mennessä. Ne luovat raamit koulutuksen tavoitteille, suoritteille ja arvioinneille ym.

Onko Sinulla kehittämisajatuksia OPS:an tai Lokikirjaan? Tarvitaanko sinne jotain ihan uutta? Vai puuttuuko sieltä jotain, tai onko jotain aivan liikaa? Pitäisikö olla enemmän vaihtoehtoja (mitä, mihin?) vai keskittyä enemmän ”olennaiseen” (mihin?). Onko teoriaopintoja sopivasti, vai pitäisikö vaatimuksissa niitä olla tuplaten (200 h)? Pitäisikö osa teoriakursseista olla pakollisia, esimerkiksi ns. pitkä kurssi? Onko Virtuaaliyliopistossa tarjolla kaikkea mitä siellä pitääkin olla? Ovatko tenttivaatimuskirjat ja –lehdet ajan tasalla? Entä…?

Haluamme kuulla Sinun mielipiteesi. Nyt on aika ja mahdollisuus vaikuttaa ja tulla kuulluksi! Voit laittaa ehdotuksesi vaikka sähköpostitse jarmo.k.heikkinen(at)uef.fi – kaikki muutkin yliopistolaiset ottavat kyllä viestisi ilolla vastaan.