Mitä kuntoutuksesta pitää tietää työterveyshuollossa?

Kuntoutus on uudistumassa. Kuntoutusjärjestelmää ja sen toimintaa miettii parasta aikaa valtakunnallinen kuntoutuskomitea. Kelan uusi Kiila-kuntoutus on ottamassa ensi askeleitaan. Työterveyslääkäri on keskeinen toimija työkyvyn ja kuntoutustarpeen arvioinnissa sekä toimenpiteiden koordinoinnissa kuntoutujan, hänen työpaikkansa ja  hoito- ja kuntoutuslaitosten välillä.

Mitä työterveyslääkärin tulisi tietää ja osata? Miten hyödyntää työterveyshuollon tiimin moniammatillista asiantuntemusta? Helsingin yliopisto järjesti 15.11.2016 ammatillista kuntoutusta käsitelleen kurssin. Aihe kiinnosti työterveyshuoltoon erikoistuvia ja heidän kouluttajiaan. Paikalla ja etänä kurssia seurasi lähes sata henkilöä.

Olemme avanneet mahdollisuuden kaikille ammatillisesta kuntoutuksesta kiinnostuneille päästä katsomaan erinomaisia asiantuntijaesityksiä ja perehtymään esitys- ja taustamateriaaliin. Ole hyvä!

Materiaali löytyy Moodlesta (Ohjatut koulutukset – Päättyneet koulutukset – 2016). Kurssille pääsee myös vierailijatunnuksilla.

Videot suoraan myös Vimeo-kanavalla.