Miten arvioin tärinäaltistumista?

1.9.2022 on avattu uusi itseopiskelukurssi ”Tunnista tärinän terveysvaikutukset” Työterveyshuollon virtuaaliyliopiston DigiCampuksella. Kurssin taustalla on entinen Tärinätauti-kurssi, mutta kliiniset opettajat Heta Lindblom ja Ari Kaukiainen Helsingin yliopistosta ovat täysin uudistaneet kurssin sisällön.

Kurssilla opitaan arvioimaan tärinäaltistumista ja tärinän terveyshaittoja sekä diagnosoimaan tärinätautia ammattitautina ja pohditaan myös osin kuntoutuksen kannalta tilannetta. Kurssin lopuksi on tentti, jonka hyväksytysti suorittamisesta saa 5 tuntia teoriakoulutukseen.

Kurssi soveltuu paitsi itsenäisesti suoritettavaksi, myös kouluttajalääkärin/ohjaajan ja erikoistuvan yhdessä tehtäväksi. Se käy myös myös mainiosti kokeneelle lääkärille, joka haluaa päivittää tietonsa tärinäaltistumisesta ja kerrata tärinätaudin ammattitautidiagnostiikkaa.

Tervetuloa tärinäkurssille DigiCampukselle!

Pääset koulutuksiin vierailijana ilman tunnuksia tai kirjautumalla tunnuksillasi ilman avainta. Itseopiskelukursseista saavat suoritustodistuksen ainoastaan kirjautuneet työterveyshuoltoon erikoistuvat lääkärit ja työterveyshuollon kouluttajalääkärit.