Tervetuloa Itä-Suomen aluekoulutukseen Joensuuhun 6.9. kello 15.00 – 18.00!

Itä-Suomen yliopiston työterveyshuollon tiimi järjestää yhteistyössä alueensa työterveysyksiköiden kanssa aluekoulutustapahtumia. Koulutus on erityisen sopiva työterveyshuoltoon erikoistuville lääkäreille ja heidän kouluttajilleen – myös muut kollegat ovat tervetulleita. Toivomme aktiivista osallistumista ja hyviä keskusteluja!

Koulutuksen tavoitteina on kuvata työterveyshuollon erikoistumiskoulutuksen ajankohtaisasioita, syventää osallistujien tieto-taitoa erikoistumiskoulutukseen ja sen pedagogisesti perusteltuun ohjaamiseen liittyen, kertoa ajankohtaisista terveydenhuollon palvelujärjestelmän käytänteistä ja niiden muutoksista sekä auttaa lääkäreitä kehittämään osaamistaan jatkuvan ammatillisen täydennyskoulutuksen avulla. 

Erikoistumiskoulutukseen seminaarista saa kolme teoriatuntia. Kouluttajalääkäreille seminaari hyväksytään kouluttajaoikeuksia ylläpitäväksi vuosittain vaadittavaksi koulutukseksi. Koulutus on maksuton. Tarkempi ohjelma:

Klo 15-15.15   Avaus ja esittäytymiset, prof. Tuula Oksanen

15.15-15.30     Ajankohtaista erikoislääkärikoulutuksesta – virtuaaliyliopiston kuulumiset ja ohjausosaamisen hanke.
Yliopisto-op. Marianne Rytkönen

15.30-16.15     ELSA on! Oletko valmis? – erikoislääkärikoulutuksen seuranta ja arviointi: esittely, keskustelua ja kysymyksiä.
Tiimi                     

16.30-17.00     Ammattitautien tunnistamisen haasteista – potilastapauksia.
Kl. op. Elina Ruotsalainen  

17.00-17.45     Ammatillinen kuntoutus työkyvyn tukena – potilastapauksia.
Kl. op. Jarmo Heikkinen

Tervetuloa koulutukseen – tule työkaverisi kanssa! Ilmoittaudu 1.9. mennessä Eeli Rytköselle eery@lundbeck.com