Uppoudu näyttöön perustuvaan päätöksentekoon itseopiskelukurssilla!

Loppiaisena avautui DigiCampuksessa uusi itseopiskelukurssi:

Evidence-informed decision making in Occupational Safety and Health

Kurssi kattaa niin kansallisen kuin kansainvälisenkin näkökulman päätöksenteossa. Kurssilla opit, ketkä ovat tärkeät työterveyshuollon päättäjät Suomessa ja mitä heidän rooleihinsa kuuluu. Lisäksi opit hakemaan käyttöösi laadukkaita tutkimuksia ja tutkimuskatsauksia. Kurssi auttaa ymmärtämään hoito-ohjeiden kehittämisprosessia ja ohjeiden löytämistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Kurssimateriaalin avulla pääset tutustumaan verkostoihin, jotka auttavat näyttöön perustuvassa päätöksenteossa.

Kurssi koostuu johdannosta, kolmesta sisältöalueesta, lopputentistä ja palautteesta. Sisältöalueilla on muun muassa lukuaineistoja, videoita, vapaaehtoisia itseopiskeluharjoituksia ja tietokilpailukysymyksiä. Materiaali on englanniksi.

Tentin hyväksytyn suorittamisen ja palautteen antamisen jälkeen erikoistuva lääkäri tai kouluttajalääkäri voi tallentaa itselleen todistuksen. Huomioithan, että kurssialueella tulee olla kirjautuneena, jotta todistuksen voi saada!

Tästä kurssista hyväksytään viisi tuntia teoriakoulutusta työterveyshuollon erikoisalalle.

Kurssin voi suorittaa täysin oman aikataulun mukaisesti. Vierailijat ovat myös tervetulleita tutustumaan kurssin materiaaliin.
Toivotamme sinulle opiskeluintoa!

(Kuva: Pixabay)