Uusi itseopiskelukurssi avattu: Syöpäsairaudet ja työ

Syöpäsairaudet ja työ -kurssilla käsitellään työikäisten syöpäsairauksia yleensä, työperäisiä syöpiä ja syöpää ammattitautina. Kurssilla käsitellään myös syöpään sairastuneen työkyä, työkyvyn tukiasioita ja sairastuneen paluuta takaisin työhön. Syöpäsairauksia käsitellään paljon paitsi työterveyshuollon, myös potilaan näkökulmasta.

Moodlen itseopiskelukategoriasta löytyvä kurssi on tarkoitettu itsenäisesti opiskeltavaksi. Työterveyshuoltoon erikoistuvat ja heidän kouluttajalääkärinsä voivat suorittaa kurssin ja saada sen suorittamisesta todistuksen, mikä edellyttää kurssille rekisteröitymistä. Vierailijat voivat tutustua kurssiin, mutta eivät voi tehdä tehtäviä, eivätkä saada kurssista todistusta.

Kurssi kattaa uusimman lokikirjan toiminnoista työpaikkaselvitykset, terveystarkastukset,  erilaiset yhteistyömuodot ja työterveyspainoitteisen sairaanhoidon. Kurssin suorittamisesta saa viisi (5) tuntia teoriakoulutusta, mikäli suorittaa hyväksytysti siihen kuuluvat kaksi lyhyttä monivalintatenttiä ja antaa kurssista palautetta. Suorituksen jälkeen todistuksen voi printata itselleen kurssialueelta, jonne se ilmestyy hyväksynnän jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan – antoisaa oppimista!kuvituskuva