Kiitos osallistuneille

KIITOS kaikille työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen valtakunnallisille päiville Kuopiossa viime viikolla osallistuneille!

Järjestäjien kannalta katsoen päivät olivat aktiiviset ja monivivahteiset ja osallistujia oli sopivan runsaasti. Osallistujat vaikuttivat kiinnostuneilta ja aktiivista porinaa riitti.  Luennoitsijoiden esiintymistä ja pedagogista osaamista kehuttiin kovasti niin suullisissa kuin kirjallisissa palautteissa, avausluentoakin erään erikoistujan mielestä olisi pitänyt olla ”kaikkien työterveyslääkäreiden, jopa kaikkien esimiestenkin kuulemassa”.

Oheisohjelman osalta iltaohjelmapaikka herätti ihastusta ja siellä vuoden kouluttajalääkärin – Jarmo Kuronen ESTT Mikkelistä – puhe samoin. Jarmon kiitospuheesta jäi mieleeni ainakin kolme asiaa: 1) heillä on koulutusyksikkönä tavoite, missio: olla Etelä-Savon paras erikoistumispaikka 2) heillä on halu ja intohimo, passio, sen toteuttamiseen, 3) hän toivoo myös erikoistujilta kunnianhimoa, korkean ammattitaidon tavoittelua ja koulutuksen määrätietoista toteutumista ja loppuunsaattamista.

Hauskan huutokaupan päätteeksi pofessoreiden tauluista ”Työterveyshuolto tänään ja ehkä huomenna” saatiin kasaan120 euroa.  Rahat välitetään Kirkon ulkomaanavun kautta ammatteihin koulututtautumisen tueksi. Kiitos professoreille ennakkoluulottamasta heittäytymisestä haastavaan tehtävään!

Lopuksi laitamme viestikapulan eteenpäin, Tampereelle,  tapaamme siis samoissa merkeissä vuoden päästä Nääsvillessä!