Tunnetko työterveyshuollon sähköiset tietolähteet?

Osaava tiedonhaku työterveyshuollossa -verkkokurssi alkaa 15.8.2019!

Työterveyslääkärillä on jatkuva tarve löytää nopeasti ajantasainen tieto, oli sitten kyseessä työperäisten altisteiden torjunta, toksikologia tai tuoreimmat viranomaismääräykset ja lainsäädäntö. Osaava tiedonhaku työterveyshuollossa on TTHVYO:n verkkokurssi, joka valmentaa sinua lyhyiden videoluentojen (2-4 min) avulla. Ne perehdyttävät tietokantojen tietosisältöön ja käyttötekniikkaan. Kurssilla opit sähköisten työterveyshuollon tietolähteiden tehokasta ja monipuolista käyttöä. Omaa käyttötaitoa pääset kurssilla kehittämään harjoitustehtävillä, joiden ratkaisemiseen käytetään kotimaisia ja kansainvälisiä tietokantoja. Kurssi koostuu moduleista ja se soveltuu opiskeltavaksi myös pienemmissä osissa.

Olisiko kurssista minulle hyötyä? Testaa omat tietokantavalmiudet pikatestillä, josta saat heti tuloksen. Aikaa menee alle viisi minuuttia  http://bit.ly/tthvyoTesti

Kurssin suoritusvaatimuksena ovat sen kaikkien oppimateriaalien opiskelu ja kaikkien harjoitustehtävien suorittaminen. Suoritusaikaa on kaksi kuukautta  (15.8-15.10.2019). Kurssista saa 10 teoreettisen kurssimuotoisen koulutuksen tuntia. Kurssin vetäjänä toimii dosentti Kalle Romanov (Helsingin yliopisto).

Kurssi kannattaa käydä ennen esim. epidemiologian kurssia, jolloin tiedon etsinnän työkalut tulevat hallintaan. Myös tutkimustyötä tekeville tämä kurssi on ehdoton. Kurssin voi tehdä omassa tahdissa, mutta ohjattuna saat apua ja rytmiä kurssin suoritukseen. Kannattaa siis käyttää tämä mahdollisuus hyväksi!

Ilmoittautuminen: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/98690/lomake.html